Bailan syysaikataulu 2019 on julkaistu! Löydät sen täältä.

Syksyllä 2019 on uutuutena tarjolla myös koko syyslukauden mittaisia kursseja, jotka on merkitty aikatauluun oransseina tunteina. Kurssit korvaavat osin myös aiemmat EKR-tunnit.  Kurssit tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa tanssia nopeammin, ne etenevät kurssisuunnitelman mukaisesti eikä tunteja peruta. Kurssilla opetus etenee johdonmukaisesti ja sitä myötä myös tanssijoiden kehittyminen etenee nopeammin.  Kurssien koko sisältö ja ilmoittautuminen löytyy täältä.

Yhteen kurssiin sisältyy 15 tanssituntia ja kurssin hinta on 150€. Kursseille pääsee mukaan joko maksamalla kurssimaksun tai hankkimalla Bailan jäsenyyden tai syyskausikortin. Ennakkoilmoittautuminen ja kurssilla käymiseen sitoutuminen vaaditaan myös jäseniltä ja kausikorttilaisilta. Toteuakseen kurssit vaativat 12 henkilön ilmoittautumisen. Jos haluaa osallistua useammalle kuin yhdelle kurssille, toisen ja kolmannen kurssin hinta on 130€.

Bailassa alkaa syksyllä myös uusi nuorten tunti perjantaisin klo 16. Urban Latino- tunti on tarkoitettu 12-16-vuotiaille nuorille, ja opettajana kurssilla toimii Soila. Kurssilla keskitytään ensisijaisesti tanssimiseen ja musiikin tulkintaan. Urban latino sekoittaa latinotanssien elementtejä muihin urbaaneihin lajeihin, taustalla soi uusimmat reggaeton ja latinohitit. Kurssi ei vaadi aiempaa tanssikokemusta ja sen hinta on 120€ (sis. 14 tanssituntia). Alennettu kurssihinta sisarukselle on 100€.