Lähde mukaan Bailan tanssimatkalle Meksikoon Puerto Vallartaan yhdeksi tai kahdeksi viikoksi 13.-27.12.2018!! Matkan isäntinä toimivat San Miguel ja Vrajim, joten vauhdikas, hauska ja tanssintäyteinen reissu tulossa!

Meksikon tanssimatkalla pääset nauttimaan auringon lämmöstä ja turkoosista merestä keskellä Suomen pimeintä talvea! Puerto Vallartan eloisa kaupunki takaa koko loman ajaksi paljon kivaa tekemistä ja sekä tietenkin mahtavia tanssipaikkoja! Matkaa isännöivien San Miguel ja Vrajim matkasta tulee takuuvarmasti vauhdikas, hauska ja tanssimaan pääsee sekä tanssitunneilla että iltaisin klubeilla!

Matkan hintaan sisältyvät suorat lennot Helsingistä ja majoitus tunnelmallisessa Tropicana Puerto Vallarta hotellissa kahden hengen huoneessa! Myös yhden hengen huoneet ovat mahdollisia lisämaksusta, kts. hinnat alta.

Paikkoja matkalla on rajattu määrä, varaa omasi nyt sanmiguel@bailabaila.fi ja varmista paikkasi auringossa!

HOTELLI:

Tunnelmallinen Tropicana Puerto Vallarta sijaitsee kivalla Zona Romantica alueella. Hotelli sijaitsee suoraan rannalla ja sen ympäristössä on paljon viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Myös kaikki nähtävyydet ja yöelämä ovat kävelymatkan päässä, joten hotellin sijainti on aivan erinomainen.

LENNOT:

Lennot ovat suorat lennot Helsingistä Puerto Vallartaan.

Yhden viikon matka
LÄHTÖ 13.12.2018
Helsinki klo 14.20 >>> Puerto Vallarta klo 18.40
PALUU 20.12.2018
Puerto Vallarta 20.30 >>> Helsinki 15.50 (perillä 21.12.2018)

Kahden viikon matka
LÄHTÖ 13.12.2018
Helsinki klo 14.20 >>> Puerto Vallarta klo 18.40
PALUU 27.12.2018
Puerto Vallarta 20.30 >>> Helsinki 15.50 (perillä 28.12.2018)

MATKAN HINTA:

1 viikko 13.-20.12.2018
1115€
Majoitus kahden hengen huoneessa.
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 230€.

2 viikkoa 13.-27.12.2018
1470€
Majoitus kahden hengen huoneessa.
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 475€

Varaus vahvistuu kun matkan hinta on siirretty tilillemme, hinta on päivän hinta eli vahvistamme sen kun olette siirtäneet rahat tilillemme ja laittaneet siitä meille kuitin tai kuvakaappauksen. Emme voi taata hinnan pysyvän samana mutta jos se on ehtinyt muuttua, olemme teihin heti yhteydessä ja varmistamme että hinta on ok. Baila Baila ryn tilinumero on FI48 1544 3000 0542 42.

Sijoitamme automaattisesti samaa sukupuolta olevat yksin matkustajat huonekavereiksi ellei varausta tehdessä ilmoita ja maksa yhden hengen huoneen lisää. Jos matkustaa yhdessä jonkun kanssa, kannattaa varaus tehdä yhdessä molemmille ja maksaa matka samana aikaan jolloin pystymme sijoittaa yhdessä matkustavat henkilöt samaan huoneeseen.

Hintaan sisältyy:
– suorat lennot, meno-paluu, Helsinki – Puerto Vallarta – Helsinki
– majoitus 3 tähden Tropicana Puerto Vallarta hotellissa
– matkanjohtajien opastukset

Lisäksi kaikkille matkalle lähtijöiden maksettavaksi tulee:
– lentokenttäkuljetukset (lentokenttä – hotelli – lentokenttä), hinta selviää myöhemmin
– tanssiopetukset, 10 tuntia per viikko 150 € / henkilö
(salsa, parisalsa, bachata, kizomba, reggaeton, rueda de casino, latinissimo jne.). Tunnit sopivat kaikille vaikka ei olisi ennen tanssinutkaan, tarkemmat tiedot siitä missä tanssitunnit pidetään selviävät perillä.

MATKAN MAKSUEHDOT:

– Baila Baila Ry järjestää jäsenilleen TANSSIMATKAN MEKSIKOON. Osallistuaksesi matkalle, sinun tulee maksaa Baila Baila Ry:n kannatusjäsenmaksu 10 € jos et jo ole maksanut tämän vuoden jäsenyyttä. Jäsenmaksu suoritetaan suoraan yhdistyksen tilille FI48 1544 3000 0542 42.

Matka tulee maksaa kokonaan heti varauksen yhteydessä. Varaus vahvistuu vasta matkan hinta on siirretty tilillemme, hinta on päivän hinta eli vahvistamme sen kun olette siirtäneet rahat tilillemme ja laittaneet siitä meille kuitin tai kuvakaappauksen. Emme voi taata hinnan pysyvän samana mutta jos se on ehtinyt muuttua, olemme teihin heti yhteydessä ja varmistamme että hinta on ok.

Jos matkustat yksin mutta haluat majoittua kahden hengen huoneessa, varaus vahvistuu vasta kun sinulle on löytynyt huonekaveri. Sijoitamme automaattisesti samaa sukupuolta olevat yksin matkustajat huonekavereiksi ellei ole varauksen yhteydessä maksanut lisämaksua yhden hengen huoneesta.

Baila Baila ryn tilinumero on FI48 1544 3000 0542 42.

Koska matka ei ole pakettimatka, vaan erikseen räätälöity kokonaisuus, peruutusmahdollisuutta ei ole. Ottamalla matkavakuutuksen jo ennen matkan varaamista ja maksamista saat sairastuessasi korvauksen vakuutusyhtiöltäsi mikäli joudutkin sairastumisen vuoksi perumaan matkasi. Jokainen matkustaja huolehtii tämän itse ja on myös vastuussa ehtojen tarkastamisesta vakuutusyhtiöltä. Baila Baila ry ei vastaa matkan mahdollisista peruutuksista. Passi pitää olla mukana ja voimassa.

MATKAN VARAUKSET:

Varauksia otamme vastaan nyt, paikkoja on rajallinen määrä. Varauksen voit tehdä kirjallisesti osoitteeseen sanmiguel@bailabaila.fi (huom. kopio varauksesta on hyvä laittaa myös Bailan toimistoon baila@bailabaila.fi). Varauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen kuten passissa lukee, syntymäajan muodossa: PPKKVV sekä osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

TSA-tietoja varten tarvitsemme kopion passista ja passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Paikat myydään varausjärjestyksessä ja niitä on rajoitettu määrä. Matkalle lähtijöille tehdään (salainen) Facebook-ryhmä, jonne laitetaan tarkemmat matkainfot.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Meksikon lämmöstä Baila Bailan tyylillä!