Supersuosittu Baila Baila On Sundays – Beginners Paradise on palannut kesätauon jälkeen jokasunnuntaiseksi bileillaksi ja tämän viikolla teemana on Salsa Paradise, illan isäntänä toimii Yasser!!

BB On Sundays- illat sopivat erityisen hyvin alkeistanssijoille, illan aikana pidetään kaksi hauskaa, helpohkoa 30min mittaista parisalsaopetusta, joten ihan vasta-alkajatkin pääsevät heti tanssin makuun. Tapahtumassa on rento ja mukaansatempaava tunnelma, joten bileisiin voi hyvin tulla vaikkei olisi aiemmin salsabileissä käynytkään.

Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, ilta pitää tanssiopetusten lisäksi sisällään vapaata sosiaalista tanssia, hyvää musiikkia ja konstailematonta tunnelmaa joten ihan kaikki ovat tervetulleita!! Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan, ja muistaa ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin!

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestävät noin 30 min, muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Parisalsa opetus
klo 19:30-20:00 Parisalsa opetus
klo 20:00 alkaen Social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj El Beny. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on salsaa, mutta mukaan mahtuu myös muita helmiä.

Su 12.8 klo 18.00-21.00
Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki
Liput 5€
Muistathan ottaa sisätanssikengät mukaan!

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!