10.6. BAILA BAILA ON SUNDAYSIN teemana on ihastuttava BACHATA PARADISE!! Yasserin aka DJ El Benyn isännöimässä illassa on kaksi kaikille sopivaa, 30 minuutin pituista BACHATA opetusta, vapaata tanssia, kuumia rytmejä ja mahtava tunnelma! Bileet pidetään Tanssikoulu Baila Bailassa sunnuntaina 10.6. klo 18-21. Muistathan ottaa tanssikengät mukaan. TERVETULOA!

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta joka pitää sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta tunnelmaa!! Ilta sopii erityisen hyvin myös alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat lyhyehköjä ja helppoja ja bileissä on rento ja mukaansatempaava tunnelma. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää aina noin 30 min. muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Bachata opetus
klo 19:30-20:00 Bachata opetus
klo 20:00 alkaen Social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj El Beny. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on Bachataa, mutta mukaan mahtuu myös muita helmiä.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 5 euroa
Osoite: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Muistathan ottaa tanssikengät mukaan!

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!