10.-13.8. Baila Baila Summer Festival 2017

BAILA BAILA SUMMER FESTIVAL 2017:
 
Baila Bailan kesäinen Kizz festivaali järjestetään tänä vuonna uudella nimellä ja entistä upeampana: Baila Baila Summer Festival 2017, aivan Helsingin keskustassa Original Sokos Hotel Presidentissä, 10.-13.8.2017!
 
Summer Festivalin workshop valikoimaa on myös laajennettu ja tarjolla on paljon tunteja niin salsaa, bachataa ja kizombaa sekä soolo- että paritunteja. Edistyneiden tanssijoiden workshopit pidetään Baila Bailan Salsafestareilta tutuissa, avarissa ja tasokkaissa Salmisaaren Liikuntakeskuksen tanssistudioissa.
 
Alkeistanssijoita Summer Festival hemmottelee ALL-IN-ONE kesäfestarilla, jossa kaikki tapahtuu saman katon alla, Sokos Hotel Presidentissä. Kolmen päivän ajan tarjolla on alkeistunteja, salsaa, bachataa, kizombaa sekä hauskoja kuntotunteja Baila Bailan ammattitaitoisen opettajakaartin johdolla. Tanssitunnit pidetään Sokos Hotel Presidentissä päivisin, ja tämän lisäksi samassa paikassa juhlitaan kuumia lattaribileitä kolmena iltana upeilla tanssilattioilla kansainvälisten dj-artistien tahdissa.
 
Uudistuneen Summer Festivalin ennakkoliput voit ostaa vaikkap heti ja ennakkoon saat ne mukavan huokeaan hintaan:
 
FULL FESTIVAL PASS – 160 € (hinta ovella 185 €). Osta passisi NYT Baila Bailan verkkokaupasta www.bailabaila.fi/enkora (vaatii kirjautumisen). Full Festival Pass sisältää kaikki workshopit (jatko tai alkeet) ja kaikki bileet, 4 iltaa.
 
ALKEISPASSI – 120 € (hinta ovella 130 €). Osta passisi NYT Baila Bailan verkkokaupasta www.bailabaila.fi/enkora (vaatii kirjautumisen). Alkeispassi sisältää kaikki alkeis-workshopit ja kaikki bileet, 4 iltaa.
 
Katso lisätiedot: www.summerfestival.fi
 
Vahvistetut artistit:
 
Wilmer & Maria (Kuuba), Yanet Fuentes (Kuuba), Frank Santos (Dominikaaninen Tasavalta), Sara Lopez & Junior Sousa (Espanja/Brasilia), Miguel Monteiro & Viktoria (Guinea Bissau/Italia), Teresa Jimenez (Kuuba/Ruotsi), Fabian & Nicolina (Argentina/Kroatia), Roynet & Satu (Kuuba/Suomi) ja mahtavat deejaymme Dj Babacar (Senegal/UK) ja Dj Javier La Maquina de Cuba (Kuuba/UK).
 
Neljä iltaa kuumia lattaribileitä aivan Helsingin keskustassa, ILTAJUHLAT:
 
To 10.8. Warm Up Party
 
Festarit polkaistaan käyntiin Baila Bailan studiolla, luvassa kolme tanssilattiaa, hauskoja tanssinopetustuokiota sekä paljon tanssia ja muuta kivaa! Festivaali-info aukeaa jo torstaina ja kaikki passit ja liput voi lunastaa täältä. Musiikista vastaa Bailan omat suosikkideejayt.
 
Pe 11.8. Summer Breeze Party
 
Luvassa on vauhdikas ilta täynnä tanssia, upeita esityksiä ja festarihumua. Bileissä on kolme tanssisalia, joissa tanssijoita hemmottelevat DJ-tähdet parhailla salsa, bachata- ja kizombabiiseillä. Salsalattialla parhaat rytmit tarjoilee festareilta ennestään tuttu ja rakastettu Dj La Maquina de Cuba, kizombalattialla musiikista vastaa Dj Babacar, huippu kizombadeejay Isosta-Britanniasta. Bachatalattiaa hoitelee Doctor Bachata. Bileisiin ovat tervetulleita kaikki! Ei ole väliä onko sinulla aiempaa tanssikokemusta vai ei, tule pitämään hauskaa, katsomaan maailmanluokan esityksiä ja nauttimaan Summer festival -fiiliksestä! Tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin.
 
La 12.8. Summer Heat Party
 
Kuuma ja tiivis tunnelma jatkuu Sokos Hotel Presidentissä, jossa kolmella tanssilattialla tanssitaan salsaa, bachataa ja kizombaa kansainvälisten DJ-artistien tahdissa. Tiedossa festareiden tähtiopettajien vaikuttavia esityksiä ja paljon vapaata sosiaalista tanssia. Tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin. Lauantai-illan juhlat aloitetaan herkullisella Caribbean Buffet illallisella Pressa-klubilla. Maukas karibialainen herkkupöytä tarjoaa festarijuhlijoille ainutlaatuisen tilaisuuden aloitella juhlat artistivieraiden ja muun festariväen seurassa, hyvän ruoan, seuran ja musiikin parissa.
 
Su 13.8. Summer Love Party & Scandinavian Bachata Championship
 
Summer Festivalin viimeisenä iltana aloitetaan juhlat Scandinavian Bachata Championship Suomen karsintakilpailulla. Kaikki bachaterot, tervetuloa mukaan kisaamaan finaalipaikasta Skandinavian maiden välisessä bachatakilpailussa syyskuussa Ruotsin risteilyllä. Ks. lisätiedot kilpailusta ja säännöistä: http://www.summerfestival.fi/scandinavian-bachata-contest-2017/
 
Ja nyt, käy klickaamassa itsesi mukaan myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/819757501520739/?fref=ts
 
Lämpimästi tervetuloa tanssimaan jalat kipeiksi ja nauttimaan huikeasta festariviikonlopusta! Tästä tulee UPEAA!!
2017-07-14T11:16:19+00:00 Tapahtumat|