Baila Bailan Summer Festivalin PRE-FESTIVAL WORKSHOPIT:

Tänä vuonna meillä on spesiaali workshopit bachatan tuoreen maailmanmestariparin Marcelon ja Belenin johdolla sekä upean kestosuosikin Yunaisy Farrayn kanssa.

Workshopit ovat intensiivikursseja, jotka kestävät yhteensä 3 tuntia, mutta se on jaettu kahdelle päivälle (ke ja to) puolitoista tuntia kerrallaan. Klikkaa itsesi facetapahtumaan täältä.

MARCELO & BELEN BACHATA (HUOM!!!!! Marcelo & Belen opettavat vain näillä pre-festival tunneilla 1.-2.8. eli tämä on ainutkertainen mahdollisuus päästä maailmanmestareiden oppiin.)

Bachata Fusion Workshop:

ke 1.8. klo 17-18.30 ja to 2.8. klo 17-18.30, kurssilla käydään bachatan eri teemoja mm. musikaalisuutta ja musiikin tuntemusta, bodyrolls eli vartalomatoja, dips & tricks eli taivutuksia ja temppuja. Tunneille voi tulla jos osaa bachatan alkeet.

Bachata Showstyle Workshop:

ke 1.8. klo 18.30-20 ja to 2.8. klo 18.30-20, kurssilla käydään edistyneempiä show elementtejä ja mestaritason stailausta.

YUNAISY FARRAY

Femmology Workshop:

ke 1.8. klo 17-18.30 ja to 2.8. klo 17-18.30, Femmology on yksinomaan ja ainoastaan naisille tarkoitettu workshop, jossa vartalon, liikkeen, tanssin, musiikin, valon ja lattian kautta tullaan sinuiksi itsensä kanssa ja ylistetään kunkin omaa naiseutta. Femmology on saanut hurjan suosion Yhdysvalloissa ja Yunaisy Farray on luonut oman kuubalaisen sensuellin versionsa eurooppalaisille naisille. Femmology on avoin kaikille tasoille, tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat löytää, koskettaa, nähdä ja rakastaa omaa naiseuttaan tanssin kautta. Femmology on eräänlainen terapiamuoto, johon on sekoitettu tanssia, ja siinä käsitellään myös yleisiä ongelmia, joita naiset kohtaavat yhteiskunnassa.

Tanssikorkkarit ovat toivottavat, mutta ei pakolliset. Yunaisy toivoo, että kurssille tultaisiin mahdollisimman sensuelleissa vaatteissa, kuitenkin jokaiselle itselleen mukavissa ja omia vahvuuksia korostavassa asussa, jotta oman sisäisen kuningattaren esiintuominen vahvistuisi.
Seuraavassa linkissä promo Yunaisyn Femmology-kurssilta Barcelonassa: https://youtu.be/sIK1aDDfMuc

Cuban Sensual Showstyle Workshop:

ke 1.8. klo 17.30-20 ja to 2.8. klo 17.30-20, Workshopissa tehdään editystyneitä kuubalaisen tanssin show elementtejä, tekniikkaa ja koreografiaa. Kurssille osallistujat pääsevät mahdollisesti halutessaan esittämään koreografian Yunaisyn kanssa Summer Festareiden iltajuhlissa.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen s-postilla baila@bailabaila.fi, tämä on tärkeää bachata workshopeissa paritasapainon ylläpitämiseksi ja Yunaisyn kursseilla tilanhallintaa varten.

Hinnat:

1 pre-festival workshop 60 € (3h)

2 pre-festival workshoppia 100 € (6h)

Summer Festivalin X-TREME FESTIVAL PASSILLA pääsy myös näihin workshoppeihin!!! Osta omasi heti www.summerfestival.fi!!!!

Facebook tapahtuma löytyy täältä.

TERVETULOA TANSSIMAAN!